Van-Bahçesaray otobüs seferleri başlıyor

Van Büyükşehir Belediyesi, yurttaşlardan gelen talep üzerine 1 Temmuz’da Bahçesaray otobüs seferlerine başlıyor.

Van-Bahçesaray otobüs seferleri başlıyor
VAN
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-

Tüm ilçelere ulaşım imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, son olarak ulaşımında büyük sıkıntıların yaşandığı 110 kilometre uzaklıktaki Bahçesaray ilçesinin ulaşım sorununu gidermek için otobüs seferlerine başlıyor. Büyükşehir Belediyesine ait 2 otobüs her gün sabah 09.00 ile öğleden sonra 16.00’da Van merkez ve Bahçesaray ilçesi çıkışlı seferler yapacak. Seferler 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başlayacak.

Öte yandan Başkale, Çavuştepe/Zernek/Hoşap, Abalı/Aladüz, Sağlamtaş/Çakırbey/Çolpan, Gendelova/Çomaklı/Kozluca/Yalnızağaç, Esenpınar/Halkalı/Yaylıyaka, Şahgeldi/Tabanlı/Pirgarip, Gedikbulak/Derebeyi/Bağdaşan/Karaağaç/Ermişler, Karagündüz, Ilıkaynak/Aşağı-Yukarı Gölalan güzergâhlarında sefer yapan kiralık araçların da sözleşmesi sona ererken, söz konusu güzergâhlarda yurttaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla belediyeye ait otobüslerle hizmet verilecek.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kiralık araçlarla ilgili sözleşmenin sona ermesinin ulaşım hizmetini aksatmayacağını belirterek, yeni otobüslerle daha kaliteli ve kesintisiz bir ulaşım hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: BÜLTEN-VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.