Van-Bahçesaray otobüs seferi başladı

Van Büyükşehir Belediyesi, gelen talep üzerine Bahçesaray otobüs seferlerini başlattı. İlk seferi uğurlamaya gelen Eşbaşkan Şedal, vatandaşların daha rahat bir yaşam sürebilmeleri için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Van-Bahçesaray otobüs seferi başladı
VAN
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-

Van Büyükşehir Belediyesi, son olarak ulaşımında büyük sıkıntıların yaşandığı 110 kilometre uzaklıktaki Bahçesaray ilçesinin ulaşım sorununu da giderdi. Günde iki kez Van Merkez-Bahçesaray, Bahçesaray-Van Merkez seferlerini yapacak olan mor otobüslerin ilk seferi temsili olarak Büyükşehir Belediyesinin önünden gerçekleştirildi.

Eşbaşkan Neslihan Şedal, Meclis üyeleri, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katıldığı törende konuşan Şedal, halkın taleplerine karşılık verebilmek için çok büyük emek içerisinde olduklarını belirterek, “Uzun süredir belediyenin hiçbir hizmetinden faydalanamayan Bahçesaray halkının yaşamış olduğu sorunlar en temelde de ulaşım hizmetinden yararlanamamış olması, bizlerin de en temel gündemlerinden biri oldu. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak Bahçesaray halkının ulaşım hizmetinden daha güvenli, daha rahat yararlanabilmesi için çalışmalarımızı başlatmıştık. Başta Ulaşım Daire Başkanlığımız olmak üzere yürütülen büyük çaba ve gayretle bugün itibariyle Bahçesaray ilçemize seferlerimiz başladı” dedi.

Halkın daha rahat bir yaşam sürebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Şedal, “Daha iyi bir hizmet sunabilmek için gece gündüz çalışacağız. Bugün sunduğumuz hizmet bunun bir örneğidir. Devamının da geleceğini ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Eşbaşkan Şedal daha sonra ilk otobüsü Bahçesaray ilçesine uğurladı.

İlçeye ulaşan ilk otobüs alkışlarla karşılandı

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı İskender Duman’ın da eşlik ettiği ve yaklaşık 2 buçuk saat sonra Bahçesaray’a ulaşan otobüs, burada Bahçesaray Belediyesi Eşbaşkanları Nebahat Benek ve Ayvaz Hazır, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Eşbaşkanlar Benek ve Hazır, emeklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan ile belediye yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: BÜLTEN-VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.