Van Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahi: “O Reis’se Ben de İdris’im”

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adayların seçim çalışmaları devam ediyor. Van’da Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Ahi seçim çalışmaları kapsamında Van’da miting düzenleyecek.

Van Bağımsız Belediye Başkan  Adayı Ahi: “O Reis’se Ben de İdris’im”
VAN
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

Mitingi Beşyol’da yapmak istediğini ancak buna YSK tarafından red yanıtı aldığını belirten İdris Ahi sosyal medya hesabından bir video yayınladı.
Videoda miting tarihini ve yerini duyuran Ahi, “Şuan Yüksek Seçim Kurulundan geliyoruz. İtiraz ettik ama bir sonuç çıkmadı. Kültür Sarayı Kavşağı’nı verdiler bize ama Beşyol’u Reis’e verdiler. Dedim o Reis’se bende İdris’im. Yine tutmadı. Ben de buna karşılık inşallah önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı da olacağım buna karşılık. Çünkü adalet diyorlar ama adalet yok. Ondan dolayı milletimiz bunu kabul etmiyor. Diyorlar ki mademki bu hakaret yapılıyor biz de buna karşılık oylarımızı hepsini İdris Ahi’ye vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Van halkına seslenen Ahi, “Mitingimiz, 24 Mart 2024 Pazar günü saat 13.00’da Kültür Sarayı Kavşağı Musa Anter Parkı yanında herkesi bekliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.