Vali Balcı esnafı ziyaret etmeye devam ediyor

HABER. CEBRAİL TEMUR Göreve geldiği günden beri halkla iç içe olan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Vali...

Vali Balcı esnafı ziyaret etmeye devam ediyor
VAN
Yayınlama: 20.06.2023
A+
A-

 

HABER. CEBRAİL TEMUR

Göreve geldiği günden beri halkla iç içe olan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor.
Vali Balcı göreve gelir gelmez valiliğin önündeki bariyerleri kaldırdı ve halkın valiliğin bahçesinde oturup dinlenmesini ve zaman geçirmesini sağladı.
Bu hareketle ilk günden itibaren halkın sevgisini ve teveccühünü kazanan vali Balcı, sık sık yaptığı esnaf ziyareti ile de esnafın sorun ve sıkıntılarını birinci elden dinliyor.


Eğitime ve tarıma da büyük önem veren Vali Balcı, katıldığı programlarda ve yaptığı açıklamalarda bu iki konuyu sık sık dile getiriyor.

Tarımı ve hayvancılığı geliştirecek projelere destek veren ve üretenin yanında olma misyonunu önemseyen Vali Balcı, aynı zamanda ilde eğitimin gelişmesi ve başarının artması için de birçok projeye imza attı. Vali Balcı ayrıca esnaf ziyaretlerinde ve katıldığı programlarda çocuklara ve gençlere kitap hediye ederek onları okumaya yönlendiriyor.


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.