Tuşba’nın Yamalı ve Çukur Yolları

Van’ın Tuşba ilçesinde bulunan yamalı ve çukur yollar hem görsel açıdan hem de yarattığı tehlike açısından Van gibi büyük bir şehre hiç yakışmıyor.

Tuşba’nın Yamalı ve Çukur Yolları
VAN
Yayınlama: 12.01.2024
A+
A-

Van’ın Tuşba İlçesi’nde  bulunan yamalı ve çukur yollar hem yayaları hem de sürücüleri tehlikeye sokuyor.

Özellikle sürücülerin araçları ile geçerken ciddi sorunlar yaşadığı, vatandaşların da oluşan su birikintilerinden dolayı problem yaşadığı çukurlar kış aylarının gelmesi ile birlikte daha büyük bir sıkıntı olmaya başladı. Birçok sebeple bütünlüğü bozulan yollarda, meydana gelen en ufak bir yağış neticesinde bile oluşan göletler de yayalar açısından sıkıntılar yaratırken Vanlılar kış gelmeden yolların kalıcı olarak onarılmasını ve yenilenmesini bekliyor.

Bu yolların uzun süredir böyle olduğunu ve bir türlü çözüme kavuşturulmadığını belirten Merve Taş, “Bu yollar uzun zamandır böyle aracımla bu yoldan geçerken dikkatli olmaya çalışıyorum. Allah muhafaza bu yol olası bir kazaya davetiye çıkartabilir. Yetkilier bu yolu onarmak için ne bekliyor anlamış değilim. Kaza olmasını mı bekliyorlar? Van güzel bir şehir. Bu şehrin güzelliğine zarar vermeyelim. Bu şehrin aurasını bozmayalım” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.