“Şaka Market” Van’da 24 yıldır şakalıyor!

Van’da 24 yıl önce açılan ve içerisinde birçok şaka malzemelerinin bulunduğu “Şaka Market” bir çok şaka sever tarafından tercih ediliyor.

“Şaka Market” Van’da 24 yıldır şakalıyor!
VAN
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan ve içerisinde birçok şaka malzemesi bulanan namı diğer “Şaka Market” birçok Vanlı gencin ilk durağı haline geldi


Şaka Market hakkında konuşan İşletme sahibi Ömer Gürpınar, “Burası tam 24 yıllık bir firma. Babam çocukken çok yaramaz olduğu için bu işe başvurmuş. Biz de onun soyundan geldiğimiz için bu durum elbette ki bizde de var. Liseden sonra burada babamın yanında işe başladım. Babam elini ayağını çekince bu işi ben devam ettiriyorum. Burada eskiye nazaran şaka ürünlerinin yeni jenerasyonlarını ekledik. Daha da geliştirdik çünkü eski jenerasyonla yeni jenerasyon bir olmuyor. Şuan genellikle sosyal medya üzeri satış yapıyoruz. Şaka malzemeleri olarak patlayan sigara, boyalı sakız, hapşırık tozu, kaşıntı tozu, çivili parmak, tiyatro bıçağı, tiyatro kanı, mürekkep, içecek dondurucu ve maske gibi birçok ürünler bulunuyor. Bu dükkâna gelen insanlar şaka yapmak için geldikleri için genelde şen şakrak girerler. Biz insanları bir nevi eğlendiriyoruz. Amacımız da o. Bundan para kazanıyoruz doğru ama insanlar buraya geldiklerinde de mutlu oluyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.