Pençe-Kilit Operasyonu’nda Teröristlere Ait Mühimmat Ele Geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yapılan arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlar sırasında etkisiz hale getirilen teröristlerin yanı sıra terör örgütünün silah ve mühimmatı da imha edilmeye devam ediliyor. Son arama tarama faaliyetinde ise 34 bin 560 piyade tüfeği mermisi, 440 makineli tüfek mermisi, 1588 ağır makineli tüfek mermisi, 25 antitank mermisi ve 20 sevk fişeği ele geçirilerek imha edildi.

Pençe-Kilit Operasyonu’nda Teröristlere Ait Mühimmat Ele Geçirildi
Yayınlama: 16.08.2023
A+
A-

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Mehmetçik, sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin yanı sıra terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde en son arama tarama faaliyetinde; 34 bin 560 piyade tüfeği mermisi, 440 makineli tüfek mermisi, 1588 ağır makineli tüfek mermisi, 25 antitank mermisi, 20 sevk fişeği ele geçirilerek imha edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.