Özgür Özel, A Takımını açıklayacağı tarihi duyurdu, HDP’yi örnek gösterdi

CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, A Takımını 4-5 Kasım’da yapılacak kurultaydan bir hafta önce açıklayacağını söyledi. Özel, CHP kadrolarında kadın-erkek eşitliğini hayal ettiğini söyledi ve HDP’yi örnek gösterdi.

Özgür Özel, A Takımını açıklayacağı tarihi duyurdu, HDP’yi örnek gösterdi
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı adayı Özgür Özel, kurultay yaklaşırken yeni bir açıklama yaptı.

Medyascope yayınında soruları yanıtlayan Özel, 4-5 Kasım öncesindeki CHP Kurultayı öncesi, A Takımını tanıtacağını söyledi. 

MYK’da çok fazla genç, kadın ve yepyeni siyasetçilerin olacağını söyleyen Özel, CHP’nin siyasetine katkı sağlayabilecek herkesin dikkatini çekecek kadrolar göreceksiniz. Bununla ilgili Kurultay’a bir hafta kala bir tanıtım toplantısı yapacağız” ifadelerini kullandı.

CHP kadrolarını gençleştireceğini ifade eden Özel, “Sadece genel başkanın 27 yaş gençleşmesinden bahsetmiyoruz bütün kadroların gençleştiği bir CHP’den bahsetmek istiyoruz” diye konuştu. 

HDP’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Bundan sonra da CHP’nin her listesinde kadın-erkek sayısının eşit olmasını hayal ettiğini söyleyen Özel, Bunu yazıyorlar, tam başaramıyorlar yüzde 40’a yüzde 60 oluyor. HDP grubuna baktığınızda yüzde 40’ının kadın olduğunu, her yerde bir eş başkanlık noktasını kadınlara eşit temsil verdiklerini görüyoruz” dedi. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.