Onlarca Filistinli paramparça oldu! İsrail’den bıçaklı katliam

Soykırımcı İsrail savaş suçlarına bir yenisini daha ekleyerek Gazze’deki Şifa Hastanesi’ne ABD üretimi bıçaklı füze Hellfire RX9 ile saldırdı. Füze üzerindeki bıçaklarla çok sayıda insanı paramparça etti.

Onlarca Filistinli paramparça oldu! İsrail’den bıçaklı katliam
Yayınlama: 12.11.2023
A+
A-

7 Ekim’den bu yana Filistin’de katliam yapan ve çok sayıda savaş suçuna imza atarak soykırım gerçekleştiren İsrail, çoğu çocuk olmak üzere 11 binden fazla sivilin hayatını kaybetmesine 32 binden fazla kişinin de yaralanmasına neden oldu. Katliamın dozunu her geçen gün biraz daha arttıran İsrail, dün gerçekleştirdiği saldırılarda savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi.

İNSANLARI PARÇALAYAN FÜZE

Gece boyu Gazze‘yi bombardıman altında tutan İsrail, insanların güvenli liman olarak sığındığı Şifa Hastanesi’ni hedef aldı. Sabahın erken saatlerinde ABD üretimi suikast için tasarlanan Hellfire RX9 bıçaklı füzesinin özel versiyonunu Şifa Hastanesi’nin bahçesine atan İsrail, yeni bir katliam daha gerçekleştirdi. Patlayıcı başlığı olmayan füze üzerine yerleştirilen 1’er metrelik 6 bıçağıyla 100 metre mesafedeki tüm insanları paramparça etti.

Onlarca Filistinli paramparça oldu! İsrail'den bıçaklı katliam

GAZZE’DE İLK KEZ KULLANILDI

7 Ekim‘den bu yana Gazze’de ilk kez kullanılan ABD üretimi Hellfire RX9 bıçaklı füzesinin çok sayıda insanın ölmesine ve yaralanmasına neden olduğu belirtiliyor. Görgü tanıkları füzenin patlamadığını ve hastane çevresindeki yapılara zarar vermediğini belirterek çok sayıda insanın paramparça olduğunu söyledi.

Onlarca Filistinli paramparça oldu! İsrail'den bıçaklı katliam

İSRAİL’İN SAVAŞ SUÇLARI KABARDI

İsrail 37 gündür devam eden Gazze katliamında çok sayıda savaş suçuna imza attı. Özellikle sivillerin korunmak için sığındığı hastaneleri hedef alarak savaş suçu işleyen İsrail yönetimi, abluka altında Gazze’de 35 hastaneden 22’sini vurdu.

İsrail’in hedef aldığı hastaneler;

Müslim Göz Hastanesi
Er-Rantisi Hastanesi
El-Hayat Hastanesi
Hasta Dostları Hastanesi
Şifa Hastanesi
Kudüs Hastanesi
Uluslararası Göz Hastanesi
Türk-Filistin Dostluk Hastanesi
St John Göz Hastanesi
El-Vefa Hastanesi
Kamu Hizmeti Hastanesi
El-Ehli Baptist Hastanesi
Hayfa Hastanesi
Nasr Çocuk Hastanesi
Hamed Hastanesi
El-Kerame Hastanesi
Ed-Durra Hastanesi
Beyt Hanun Hastanesi
Endonezya Hastanesi
El-Avde Çocuk Hastanesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.