MHP MYK Üyesi Pehlivan: 15 Temmuz’daki kahramanlık destanın adı milli iradedir

MHP MYK Üyesi Pehlivan: 15 Temmuz’daki kahramanlık destanın adı milli iradedir
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Burak Pehlivan, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü ve kalkışmanın 7. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada “”15 Temmuz’daki kahramanlık destanının adı ‘Milli iradedir” dedi.

Kurtuluş savaşında bu aziz milletin ortaya koyduğu iradenin devletin içine sızma teşebbüsünde bulunan hainlere karşı 15 Temmuz gecesi tekrar ettiğini belirten Pehlivan, “Vatana göz diken hainlere karşı 80 milyon tek vücut olup destan yazmıştır. O gece aziz Türk Milleti ay yıldızlı bayrağının, bedeli ne olursa olsun gönderden inmeyeceğini ve indirilemeyeceğini yedi düvele öğretmiştir. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu irade ile de Türk siyasetine ve hainlere büyük bir darbe vurulmuştur” diyerek 15 Temmuz’da şehit olan 251 vatan evladı ile gazi olan 2 bin 196 kişiyi bu aziz milletin kıyamete kadar bağrına basacağını söyledi.

Devletin birliği ve bekasını her şeyin üstünde gördüklerini ve bu şuur devam ettiği sürece Türkiye ve Türk milletini ilelebet payidar olacağını belirten Burak Pehlivan, “7 yıl önce bu ülke önemli bir sınavı daha alnın akıyla verdi. O gün yaşananlar, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemizin ne kadar elzem olduğunu göstermektedir. Bizim bizden başka dostumuz yoktur” diyerek Türk milletinin kıyamete kadar varlığını muhafaza edeceğine inandığını söyledi.

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.