Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporunu açıkladı.  Açıklanan verilere göre Van’da hava hafif sağanak yağmurlu olacak. Meteoroloji tarafından hazırlanan raporda; “Bölge genelinde havanın parçalı ve...

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar uyarısı
VAN
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporunu açıkladı.  Açıklanan verilere göre Van’da hava hafif sağanak yağmurlu olacak.

Meteoroloji tarafından hazırlanan raporda; “Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı hafif sağanak yağmurlu olacağı, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği, rüzgarın güneyli ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette, öğle ve akşam saatleri arasında yer yer kuvvetli şekilde eseceği tahmin edilmektedir” denildi.

Bölgede öğle ve akşam saatleri arasında rüzgarın güneyli yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli şekilde esmesi beklendiğinden ağaç devrilmesi, çatı uçması, enerji nakil hatlarında kopma vb. oluşabilecek aksaklıklara karşı yetkililer ve vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.