Mersin’den kraliyet ailesine gelin gitmişti: Güzel haberi duyurdular

Mersinli Düşes Hande Macit ve Prens George Alexender bebeklerini kucaklarına aldı

Mersin’den kraliyet ailesine gelin gitmişti:  Güzel haberi duyurdular
Yayınlama: 25.09.2023
A+
A-

Mersinli Hande Macit, eğitim için gittiği Hollanda’da Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander Mecklenburg ile tanışıp evlilik kararı almıştı. Düşes Hande Macit, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklamıştı.

“Prens olduğunu tanıştıktan 2 hafta sonra öğrendim ve çok şaşırdım. Ailemle paylaşıp fikirlerini aldım. Evlenme teklifini Rotterdam’da aldım. Yüzüğü kendisi tasarladığı için görmüştüm. Hep astronot olmayı istemiştim. Prenses olmak gibi bir hayalim yoktu.” diyen Mersinli düşes Hande Macit anne oldu.

Mersin'den kraliyet ailesine gelin gitmişti:  Güzel haberi duyurdular

DOĞAN BEBEK TAHTIN İKİNCİ VARİSİ

Bebeğin babası, düşesin eşi Prens Georg Alexander eski Mecklenburg-Strelitz ve Mecklenburg-Schwerin Büyük Dükalıkları tahtının ilk varisi. Türk düşesin doğurduğu bebek de babasının ardından tahtın ikinci varisi konumuna geldi.

İLK TÜRK DÜŞES

Hande Macit 2019’da katıldığı bir davette Avrupa’nın en eski hanedanlarından Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi George Alexander Mecklenburg’la tanıştı. İlk görüşte âşık olan ikili hemen evlilik kararı aldı. 17 Haziran’da kıyılan nikahla Macklenburg Düşes’i olan Hande ‘İlk Türk Düşes’ olarak tarih yazdı.

Mersin'den kraliyet ailesine gelin gitmişti:  Güzel haberi duyurdular

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.