Kırşehir Belediyesi, 780 bin liralık sahne kuruyor

Kırşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 100. yılında şehirde tek günlük organizasyon için 780 bin liralık sahne kuruyor. EKAP üzerinden çıkılan ihalede 780 bin lira bedelli...

Kırşehir Belediyesi, 780 bin liralık sahne kuruyor
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

Kırşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 100. yılında şehirde tek günlük organizasyon için 780 bin liralık sahne kuruyor.

EKAP üzerinden çıkılan ihalede 780 bin lira bedelli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için sahne, ses, ışık sistemleri organizasyonu hizmet alımı yapıldı. KDV dahil yapılan hizmet alımı işinin ise yaklaşık maliyeti 923 bin 333 Türk lirası. Kırşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı için düzenlenecek organizasyon için 780 bin liralık sahne kurulumu için ihaleye çıktı ve İstanbul’da bulunan bir organizasyon firması işi aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Cacabey Meydanında resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül, davul zurna gösterisi, belediye halk dansları topluluğu gösterisi, İrfan Ertaş ve ekibi kaşık oyunu gösterisi, Umut Yoldaş konseri gibi yerel organizasyonları da aynı gün yer alacak. Mavi Gri konseri ile Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri son bulacak.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, seçildiği 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden itibaren Kırşehir Belediyesi borçlarını ödediğini açıklamış ve belediye binasına da borç tablosu asmıştı.

Kırşehir Belediyesi, 780 bin liralık sahne kuruyor

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.