Kılıçdaroğlu’ndan partililere: Kendi yazdığımızı bilmiyorsunuz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki ilçe başkanlarıyla yaptığı buluşmada, partililerinin geçmiş süreçleri bilmemesine tepki göstererek, “CHP cami yıktı dediklerinde verecek cevabınız yok” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan partililere: Kendi yazdığımızı bilmiyorsunuz
Yayınlama: 17.01.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini kaybetmesiyle muhalefette başlayan kaos ise halen devam ediyor.

CHP’li kurmaylar tarafından yapılan açıklamalarda genel seçimlerde olduğu gibi yine kazanacağız söylemleri gelmeye başladı.

Öte yandan yeniden seçim kazanma hırsına giren Kılıçdaroğlu, ilçe kongreleri süreci devam ederken partisinin genel merkezinde Ankara’nın ilçe başkanları ile bir araya geldi.

O DÖNEMİ DOĞRU ANLATAMADIĞIMIZ İÇİN ÜSTÜMÜZE KALIYOR BİLİNMİYOR”

Burada partilileriyle fikir ayrılığı yaşayan Kılıçdaroğlu başarılı seçim süreci ilerletemediklerini belirterek partililerine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, partililerinin geçmiş tarihi bilmediğine sinirlenerek, “CHP şu tarihte cami yıktı’ dediğinde o dönemi doğru anlatamadığınız için bu gibi şeyler üstümüze kalıyor.” dedi.

“PARTİNİN ESKİ DÖNEMLERİNE HAKİM OLMAMIZ LAZIM”

Cumhuriyet’in haberine göre, Kılıçdaroğlu toplantıda başkanlara, genel seçimlerde konuşmalarının halka yeterince anlatılamadığını söyleyerek şu şekilde tepki gösterdi:

Okuma kültürünü partide oturtmamız lazım. Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Partinin tarihini de iyi bilmemiz lazım. Eski dönemlerine hakim olmamız lazım.

Bir milletvekili çıkıp ‘CHP şu tarihte cami yıktı’ dediğinde o dönemi doğru anlatamadığınız için bu gibi şeyler üstümüze kalıyor.

“SAHADA TEK SESLİLİK SAĞLANAMIYOR”

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun, “Grup toplantılarında söylediklerim sahada tekrarlanmıyor, insanlar duymuyor. Böyle olunca da biz yapacağımızı anlatamamış oluyoruz. Sahada tekseslilik sağlanamıyor.” eleştirisini getirdiği de belirtildi.

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.