Kaymakam Yasin Erdem göreve başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle Erzurum’un Köprüköy kaymakamlığından Gürpınar Kaymakamlığı’na atanan Yasin Erdem görevine başladı. Gürpınar’a hizmet etmenin onur ve...

Kaymakam Yasin Erdem göreve başladı
VAN
Yayınlama: 05.09.2023
A+
A-

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle Erzurum’un Köprüköy kaymakamlığından Gürpınar Kaymakamlığı’na atanan Yasin Erdem görevine başladı.

Gürpınar’a hizmet etmenin onur ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, “ Gürpınar’da göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğunu içerisinde tüm Gürpınar’lı hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içerisinde vatandaş odaklı hizmet anlayışı temel anlayışımız olacaktır. Bu anlayış doğrultusunda tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza sunulması çabası içerisinde olacağım. Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik beraberlik ve ekip ruhu içerisinde ilçemizin kalkınması ve daha yaşanılır bir ilçe olması yönündeki çalışmalar önceliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Gürpınar halkına selam ve saygılarımı sunarken, Gürpınar’a hizmetin onurunu taşımanın ve sorumluluğunu üstlenmenin mutluluğunu yaşadığımı tekrardan ifade etmek isterim” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.