Kaymakam Aydın, Vanlılara veda etti

Atama Kararnamesiyle Yozgat’a atanan İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın, basın mensuplarına yönelik düzenlenen programda veda konuşması yaptı. Yozgat'ın Sorgun İlçe Kaymakamı olarak atanan İhsan Emre Aydın,...

Kaymakam Aydın, Vanlılara veda etti
VAN
Yayınlama: 25.08.2023
A+
A-

Atama Kararnamesiyle Yozgat’a atanan İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın, basın mensuplarına yönelik düzenlenen programda veda konuşması yaptı.

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı olarak atanan İhsan Emre Aydın, İpekyolu’na kazandırdığı projeleri basın mensuplarına tanıttığı programda bir veda konuşması yaptı.

Aydın, yaptığı açıklamada “Bugün yayımlanan kararnameyle de tayinim çıktı. Van’da İpekyolu’nda çalışırken ailemizden daha fazla işimize önem verdik. Ailemizi ihmal ettiğimiz çok zamanlar oldu. Bunu tüm ekip arkadaşlarımla beraber yaptık. Mimar, mühendis, teknik ekiplerimiz hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Bu emeklerin tamamı bizim mesai arkadaşlarımızın, belediyedeki yönetici kadrolarının, personellerimizindir. Van’a hizmet etmek için elimizden gelen her şeyi büyük bir memnuniyetle yaptık.

Bunu yaparken hiçbir zaman üzülmedik, geride durmadık. Daha fazla nasıl hizmet edebiliriz amacıyla gecemizi gündüzümüze kattık. Tüm hemşerilerime buradan da vedalaşmak istiyorum. Hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu bir bayrak yarışı, bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da bu bayrağı daha ileriye taşıyacaklardır. Hakkınızı helal edin” dedi.

 

Kaynak: MELİKE AKBAL

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.