İYİ Parti’den İmamoğlu ve Yavaş’a seçim resti! Gerilimi daha da artıracak!

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta büyük hezimet yaşayan CHP ve İYİ Parti arasındaki kriz giderek büyüyor. Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklenen Meral Akşener’in ardından İYİ Partili Ümit Özlale’den de dikkat çeken açıklamalar geldi.

İYİ Parti’den İmamoğlu ve Yavaş’a seçim resti! Gerilimi daha da artıracak!
Yayınlama: 01.01.2023
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in zehir zemberek açıklamalarının yankıları sürerken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Ümit Özlale’den İmamoğlu ve Yavaş hakkında çarpıcı bir çıkış daha geldi.

Halk TV ekranlarında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın kendileri için bir hükmü kalmadığını vurgulayan Özlale, “Ekrem ve Mansur Bey, bizim için artık CHP’nin belediye başkanlarıdır. Biz onları seçimde desteklemezsek, bu bizim için bir tezat oluşturmaz.” diye konuştu.

‘KONUŞURSAM GÜNDEM OLURUZ’

Özlale, “Rahatlıkla kazanabileceğimiz seçimi kaybettik. Mart başında hangi anket şirketine bakarsanız bakın Erdoğan karşısında kazanması en zor adayı bize aday olarak son ana kadar saklayıp ondan sonrasında da söylediler. Yaşananları biraz daha açabilirim konuşursam da gündem oluruz” ifadelerini kullandı.

Akşener’in sözleri gündem oldu! CHP’den ilk tepki: İnsafsızca…

AKŞENER DE İKİ İSMİ ELEŞTİRMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar Kocatepe Zafer Alanı’nda yaptığı konuşmada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirmişti.

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.