İsrail’den gece boyunca Gazze’ye bombardıman: 2 ölü

İsrail-Hamas çatışması devam ederken İsrail gece boyunca Gazze’ye yoğun bombardıman gerçekleştiriyor. Gece boyunca Gazze’yi vuran İsrail uçakları Al-Karama ve Al-Saftawi bölgelerini hedef aldı. Gazze Şeridi’nin...

İsrail’den gece boyunca Gazze’ye bombardıman: 2 ölü
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

İsrail-Hamas çatışması devam ederken İsrail gece boyunca Gazze’ye yoğun bombardıman gerçekleştiriyor. Gece boyunca Gazze’yi vuran İsrail uçakları Al-Karama ve Al-Saftawi bölgelerini hedef aldı. Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cebeliye bölgesindeki sivil yerleşim yerlerini de vuran İsrail, çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden oldu. Cebeliye bölgesindeki Al-Falujah’da yerleşim alanları defalarca kez vuruldu.

Gece boyu gerçekleştirilen hava saldırılarında Gazze Şeridi’nin merkezinde bulunan Deir al-Balah’ta bulunan bir evin vurulması sonucu çok sayıda yaralıların olduğu öğrenildi. Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Tal al-Zaatar’da bulunan Al Awda Hastanesi’de saldırılarda hasar gördü.

İsrail’in saldırılarında bugüne kadar 35 bin sivilin Şifa Hastanesine sığındığı kaydedildi.

2 kişi öldü

Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus kentinde bir evin vurulması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Ölü sayısı bin 900’e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının bin 900’e yaralananların sayısının 7 bin 696’ya yükseldiğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
İsrail’den gece boyunca Gazze’ye bombardıman: 2 ölü
İsrail ordusu: 'Gazzelilere saat 10.00-16.00 arasında güvenli geçiş izni verildi'

Muhammed Rabah

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.