İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı

Gazze’de 45 gündür kadın, çocuk, yaşlı ve genç dinlemeden soykırım yapan İsrail, ordusunun zor durumda olduğunu belirterek, vatandaşlarından yardım talep etmeye başladı. Şu ana kadar 125 bin dolar toplanıldığı öğrenildi.

İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı
Yayınlama: 21.11.2023
A+
A-

Haber7

İsrail’in yerel kaynakları aracılığıyla başlatılan yardım kampanyasında şu ana kadar 125 bin dolar toplanıldığı öğrenildi. Kampanya çağrısında, İsrail askerlerinin gerekli teçhizat konusunda kıtlık yaşadığı ve zorlu kış koşullarına karşı gerekli malzeme konusunda lojiistik desteğe ihtiyacı olduğu belirtildi. Gazze şeridinde bulunan işgalci İsrail askerlerine acil yardım gitmediği takdirde, Hamas ile mücadelede zorlanacakları ifade edildi.

İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı

“EKİPMANLARDAN YOKSUNUZ”

İsrail askerlerinin zor durumuna dikkat çekerek başlatılan yardım kampanyasında özellikle, kış mevsiminin gereklilikleri olan teçhizatta sorunlar yaşadığı dikkat çekti.

“Artan gerilim karşısında askeri faaliyetlerdeki ani artış, temel kışlık teçhizatta kritik bir kıtlığa yol açtı. Pek çok asker, özellikle de açık pozisyonlarda bulunanlar, termal giysilerden ve yalıtımlı ekipmandan yoksundur; bu da her görevi sadece bir güvenlik savaşı değil, aynı zamanda soğuğa karşı bir mücadele haline getirir.”

İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı

“Birliklerimizi desteklemeye kendini adamış olan Achisamach gerekli kışlık ekipmanı sağlamak için toplanıyor. Termal iç çamaşırlarından askeri sınıf softshell ceketlere ve taktik eldivenlere kadar her ürün, sağlık ve operasyonel verimlilik açısından hayati öneme sahiptir. Bugünkü katkınız bir bağışın ötesine geçiyor; bu bir dayanışma jesti, İsrail’in güvenliğini koruyanların kalplerini ve bedenlerini ısıtmanın bir yolu. Hiçbir askerin kışı korumasız geçirmemesini sağlamak için bu önemli görevde bize katılın.”

“7 EKİM’İ YENİDEN YAŞAYABİLİRİZ”

Gazze şeridinde bulunan işgalci İsrail güçleri için yardım çağrısında, yardımlar yapılmadığı takdirde Hamas ile mücadele etmekte zorlanılacağı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı

“Teröristler sınırı geçip güneydeki toplulukları ele geçirdiklerinde direnişle karşılaştılar ama yeterli olmadı. Bu toplulukların çoğu, Arap komşularına bu kadar yakın olmalarına rağmen, terörist sızıntısıyla mücadele edecek önemli ekipmanlara sahip değil.

Artık topluluk sakinleri için net olan şey, güvenliklerini artırmazlarsa 7 Ekim’in yeniden yaşanabileceğidir. Fonlar, saldırılara karşı kendilerini savunmak ve saldırıları gerçekleşmeden önlemek için kişisel ateşli silahlar da dahil olmak üzere her biri 1240 dolar değerindeki çeşitli ekipmanlara gidiyor. Toplulukların elektrik kesildiğinde dış dünyayla iletişim kurabilmek için tanesi 702 dolar değerinde uydu tabanlı internet ve telefona, kendilerini kurşun yağmurlarından korumak için tanesi 350 dolardan seramik kurşun geçirmez yeleklere ihtiyaçları var. Bu ekipman, Yishuviler ve İsrail’in geri kalanı için yaşam ve ölüm arasındaki farkı ifade edebilir. Lütfen buraya bağış yaparak İsrail’in en savunmasız noktasında korunmasına yardımcı olun.”

“AĞLIYORLAR VE YARDIMIMIZ İÇİN BAĞIRIYORLAR”

İsrail Askerleri ve Muhtaçları Destekleme Örgütü, yaptığı yardım çağrısında, ‘Askerlerimiz Yahudi halkını yok etmeye kararlı bir düşmanla savaşıyor’ diyerek şöyle devam etti:

“İsrail’e yaklaşık 360.000 erkek ve kadın çağrıldı. O kadar çok asker var ki ordunun yeterli kritik malzemesi yok. Düşman bölgesine giriyorlar. Ölümle burun buruna karşı karşıyalar. Ve bunu uygun ekipman olmadan yapıyorlar. Askerlerimiz yaşamla ölüm arasındaki fark anlamına gelen temel malzemeleri paylaşıyor ve dönüşümlü olarak kullanıyor. Onlara yardım etmek için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız.”

İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı

“Bu, her Yahudi’ye üzerine düşeni yapması için bir çağrıdır. Ön saflardaki bir erkek veya kız kardeşin kurtarılmasına yardım etmemiz gerekiyor. Askerlerimiz Yahudi halkını yok etmeye kararlı bir düşmanla savaşıyor. Desteğimize ihtiyaçları var. Ağlıyorlar ve yardımımız için bağırıyorlar. Lütfen kalplerinde tek bir şeyi bilerek savaş alanına koşmaları için 180 dolar bağışlayın. Yalnız olmadıklarını onlara hatırlatın.”

İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.