İpekyolu Belediyesinde yeni kayıt dönemi başlıyor

İpekyolu Belediyesi bünyesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Kadın Spor Merkezleri ile Spor Komplekslerinin yeni dönem kayıtları başlıyor.

İpekyolu Belediyesinde yeni kayıt dönemi başlıyor
Yayınlama: 23.04.2024
A+
A-

Karşıyaka Spor Kompleksi, HüsrevPaşa Kale Parkı Spor Tesisleri, İpek Park Basketbol Sahası, Çocuk Spor Merkezi, Bahçıvan Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Şerefiye Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Cevdet Paşa Mahallesi Kadın Spor Merkezi ve Alipaşa Mahallesi Kadın Spor Merkezinde verilecek kursların başvuruları 24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 09.00’da alınmaya başlayacak.
Başvurular merkezlerde bizzat kimlik fotokopileri ile birlikte alınacak. Kontenjanlarla sınırlı olan yeni dönem spor okulu başvurularından ücretsiz olarak faydalanılacak.
İpekyolu Belediyesi spor merkezleri; 4 salon, 1 çocuk spor merkezi, 3 tesis ve toplamda 102 çalışanla hizmet veriyor.
Merkezlerde en çok tercih edilen kadın spor salonlarının yanı sıra basketbol, voleybol, futbol, atletizm, batminton, masa tenisi, ayak tenisi, pilates, reformer, zumba, hiit cardio, fitness, boks, kickboks, yoga, step&aerobik, trambolin, jimnastik, bale, modern danslar, tekvando, çocuk zumba, çocuk yoga gibi branşlarda hizmet veriliyor.

Kaynak: BÜLTEN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.