HÜDA PAR yerel seçim kararını açıkladı

HÜDA PAR yerel seçim kararını açıkladı
Yayınlama: 04.01.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapıp yapılmayacaklarına ilişkin kararını açıklayan HÜDA PAR, birkaç seçim bölgesi hariç kendi adayları ile seçime girme kararı aldıklarını açıkladı.

HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin, partisinin 31 Mart’taki yerel seçimlere ilişkin kararını paylaştı. Yüksek Seçim Kurulunun, seçime katılacak partilerin listesini açıkladığını hatırlatan Şahin, böylece 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin startının da verilmiş olduğunu belirtti.
<

/code>

Yerel seçim kararlarına ilişkin konuşan Şahin, “HÜDA PAR olarak birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve kendi adaylarımızla katılma kararı almış bulunuyoruz.” dedi.

Şahin konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu kararın partimiz, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.  Aday adaylığı için başvuru süresini de bu vesile ile 20 Ocak 2024 tarihine kadar uzatma kararı aldık. 2024 yerel seçimlerinde partimiz listelerinden belediye başkan adayı, il genel meclisi ve belediye meclisi adayı olarak katılmak isteyen vatandaşlarımızın bu tarihe kadar başvuru yapabileceklerini ilan ediyoruz. Huzur ve sükûnet içinde tamamlanması ümidiyle yerel seçimlerin milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.