Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi’ne damga vuran performans!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi’ndeki Benfica-Salzburg maçında düdük çaldı. Halil Umut Meler maçın ilk dakikalarında verdiği kritik kararlarla dikkat çekti.

Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi’ne damga vuran performans!
Yayınlama: 10.03.2023
A+
A-

Şampiyonlar Ligi’ndeki Benfica-Salzburg müsabakasını hakem Halil Umut Meler yönetti. Tecrübeli hakemin verdiği kararlar geceye damga vurdu.

HALİL UMUT MELER’DEN 12 DAKİKADA 2 PENALTI, 1 KIRMIZI KART KARARI

Maçın 3. dakikasında Salzburg lehine penaltı kararı veren Halil Umut Meler, 13. dakikada ise Benfica’nın genç stoperi Antonio Silva’yı direkt kırmızı kartla oyundan attı ve ikinci kez penaltı noktasını gösterdi.

Konate’nin attığı ilk penaltıyı kaçıran Salzburg’ta ikinci penaltıyı Simic kullandı ve ağlara gönderdi. Mücadelenin 41. dakikasında Gluh ile farkı ikiye çıkaran Salzburg, Benfica deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü.

ROGER SCHMIDT’TEN HALİL UMUT MELER’E TEPKİ

Benfica cephesi ise maç sonrası Halil Umut Meler’e tepki gösterdi. Teknik direktör Roger Schmidt, Halil Umut Meler’in Salzburg’a 2 penaltı verdiğini ama kendilerinin 1 penaltısını vermediğini söyleyerek tecrübeli hakeme tepki gösterdi.

“HAKEM BİZİM TARAFIMIZDA OLMADI”

Maçtan sonra konuşan 56 yaşındaki teknik direktör, “Halil Umut Meler, Salzburg’a 2 penaltı verdi ama bizim 1 penaltımızı vermedi” dedi.

Roger Schmidt ayrıca, “Salzburg lehine verilen iki penaltı ve 10 kişi kalmamız asla maçın sonucu için belirleyici değildi. Oyuncularım maçı çevirebilmek adına ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Ancak hakem pek bizim tarafımızda olmadı” ifadelerini kullandı.

Halil Umut Meler’in yönettiği maçta Mustafa Eyisoy ve Kerem Ersoy yardımcı hakem olarak görev yaptı.

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.