Hakkari’de Festival Zamanı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Sat Buzul Göllerinde düzenlenen 6. Cilo Festivali başladı. Bugün start alan festivalde doğa sporları ve konserler yer alacak.

Hakkari’de Festival Zamanı
Yayınlama: 10.08.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı kararıyla “Milli Park” ilan edilen İkiyaka Dağları’ndaki Sat Buzul Gölleri, sağlanan huzur ortamı sayesinde kültür, sanat ve sportif faaliyetlere ev sahipliği yapıyor.

Hakkari Valiliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen festivale katılan doğaseverler, 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Gölleri’nde buluştu. Rafting, kano, doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, snowboard ve flyboard gibi etkinliklerin yapıldığı festivale katılanlar, bölgenin eşsiz manzarasında doğayla iç içe zaman geçirme fırsatı buluyor.
Hakkari Valiliği tarafından sosyal medya hesaplarından festivalle alakalı paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda; “Yüksekova Alpleri’ndeki Sat Buzul Gölleri’nde festival heyecanı başladı.3400 Rakımlı Türkiye’nin En Yüksek Festivali bugün başladı. Ülkemizin dört bir yanından misafirlerini ağırlayan ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘’6. Cilo Fest’’ an itibari ile başladı. Festival severler tarafından yüksek katılım gösterilen festival tüm hızıyla devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.