Hakkari-Van Seferlerine Zam!

Akaryakıta gelen zamlardan toplu taşıma ücfretleri de nasibini aldı. Van, Hakkari, Yüksekova, Yeniköprü, Karasu, Şemdinli, Derecik, Esendere arası ulaşım ücretlerine 5 Ocak’dan itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zam yapıldı.

Hakkari-Van Seferlerine Zam!
VAN
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Hakkari- Van arası bilet fiyatları son bir yılda 3 zam gördü. Gelen zamlarla birlikte Hakkari – Van arası 250 TL, Yüksekova – Van arası 250 TL, Şemdinli – Van arası 300 TL, -Derecik- Van arası 350 TL, Esendere- Van arası 300 TL, Çukurca- Van arası 300 TL, Van-Başkale arası 150 TL, Van-Karasu arası 200 TL, Van-Hoşap arası 100 TL, Van-Y. Köprü arası 200 TL olacak.

“Bu Durumdan Biz de Memnun Değiliz”
Gelen zamlardan bilet satış firması olarak kendilerinin de memnun olmadığını dile getiren Firma sahibi Hacı Biçer, “Zaten bu konuda mağduruz her gün akaryakıta zam geliyor. Yani biz de ona bağlı mecburen artırıyoruz. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Mecburi bir durum. Bizimde istemediğimiz bir durum. Bu seferlerimiz de azalma oldu. Vatandaş bu konuda çok şikayetçi çünkü geçinemiyor. Bizde vatandaşların zorlandığını biliyoruz ama maalesef elimizden bir şey gelmiyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.