Haftanın ilk gününde Van için kritik uyarı! Elektrikler kesilecek

VEDAŞ, planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 8 Temmuz Pazartesi (Yarın) Van’ın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Haftanın ilk gününde Van için kritik uyarı! Elektrikler kesilecek
VAN
Yayınlama: 07.07.2024
A+
A-

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 8 Temmuz Pazartesi (Yarın) günü Van merkez ilçeleri de dâhil 9 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK YERLE VE SAATLERİ…

ERCİŞ

09.00-17.00 saatleri arasında;  Aşağı Işıklı, Kışla, Latifiye, Örene Ve Yeşilovagörüşlü Ve Çelebibağı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

EDREMİT

09.00-17.00 saatleri arasında; Kurubaş Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

TUŞBA

09.00-17.00 saatleri arasında; Adıgüzel, Akçaören, Dilimli, Kasımoğlu, Koçköy, Kolsatan, Satıbey ve Yemlice mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ÇALDIRAN

09.00-17.00 saatleri arasında; Kalkandelen, Kışla, Recep Tayyiperdoğan, Sellik, Soğuksu ve Yavuz Selim mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GÜRPINAR

09.00-17.00 saatleri arasında; Çatakdibi, Tutak mahalleleri ve buna bağlı Kalıntaş, Döveciler Mezrası’nda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

SARAY

09.00-17.00 saatleri arasında; Saltuk Karakolu’nda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

BAŞKALE

09.00-17.00 saatleri arasında;  Açıkağıl, Aşağıküme, Azıklı, Barış, Erek, Hasanbey, Işıklı, Koçdağı, Köprüağzı, Mahmutabat, Örenkale, Sallıdere, Savaşköy, Tepebaşı, Tınazlı, Yukarı Dikmen mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

MURADİYE

09.00-17.00 saatleri arasında; Kocasapan Mahallesi Uluhan Küme Evlerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GEVAŞ

09.00-17.00 saatleri arasında;  Aydınocak ve Timar mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

 

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.