Gürpınar Rengarenk Çiçeklerle Donatıldı

Van’ın Gürpınar Belediyesi, ilçenin rengarenk görünüme kavuşması için yüzlerce mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu. Çevre düzenlemesi, park ve bahçelerin bakım ve onarım çalışmalarıyla ilçeye estetik bir görünüm...

Gürpınar Rengarenk Çiçeklerle Donatıldı
VAN
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Van’ın Gürpınar Belediyesi, ilçenin rengarenk görünüme kavuşması için yüzlerce mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu.
Çevre düzenlemesi, park ve bahçelerin bakım ve onarım çalışmalarıyla ilçeye estetik bir görünüm kazandıran belediye ekipleri, şimdi de Eş Başkanlar Mukaddes Karakoç ve M. Tahir Ertaş’ın katılımıyla yüzlerce çiçeği toprakla buluşturdu.
İlçenin rengarenk görünüme kavuşması için kolları sıvayan Eş Başkanlar, kadife, menekşe, gül ve mevsim çiçeklerini ekerek can sularını verdi.
Eş Başkanlar Mukaddes Karakoç ve M. Tahir Ertaş, ilçe merkezini rengarenk yapmak için çalıştıklarını söyledi.
Yeşil alanlara büyük önem verdiklerini belirten Eş Başkanlar, “İlçemizi mevsimlik çiçeklerle süslüyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çiçeklerimizi toprakla buluşturduk. Ektiğimiz çiçekler ilçemize ayrı bir güzellik katıyor. Gürpınar’ın daha yeşil, daha güzel, daha sağlıklı olması için mevcut yeşil alanların bakımını sürdürüyor, yeni yeşil alanlar oluşturmak için de çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe esnafı da Eş Başkanlar ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 

Kaynak: BÜLTEN-GÜRPINAR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.