Gürpınar halkı Başkan Tanış’tan memnun

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış 5 yıllık görevi süresince yaptığı hizmetlerle vatandaşların gönlünde taht kurdu. Gürpınar halkı, Başkan Tanış’ın yaptığı hizmetlerden çok memnun olduğunu ve onu çok sevdiklerini dile getirdi.

Gürpınar halkı Başkan Tanış’tan memnun
A+
A-

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçede yaptığı hizmetlerle takdir topluyor. İlçe halkı için hayal olan doğalgaz, konut gibi hizmetleri ilçeye kazandıran Başkan Tanış, bununla beraber ilçenin birçok kırsal mahallesini parke taşı ile kaplattı. Kendisine çok rahat ulaşılabilen ve vatandaşların randevu almasına gerek kalmadan kendisi ile görüştüğü Başkan Tanış, ilçe halkı tarafından çok seviliyor.

“BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ”
Kerem İngüç isimli vatandaş, “Hayrullah Tanış Gürpınar’a geldiği günden beri birçok hizmetler yaptı. Hem konut konusunda, hem de altyapı hizmetlerinden, imar projelerine kadar çok güzel hizmetler yaptı. Çok memnunuz. İlçemiz için çok iyi hizmetler yapıyor” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ VE DESTEKLİYORUZ”
Nurettin Taşar isimli vatandaş da “55 yaşındayım. Bugüne kadar kaç tane belediye başkanı gördüm ama Hayrullah Tanış gibi vatandaşına hizmet sağlayan bir başkan görmedim. Doğalgaz getirdi. Binaları yaptı. 30 senede yapılmayan işi o 5 yılda yaptı. Biz belediye başkanımızı çok seviyor ve destekliyoruz. Bütün köylerimize asfalt yapıldı. Bu yılda inşallah tekrar kazanır ve çalışmalarına devam eder. Yapmış olduğu hizmetler konusunda onu destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.