Gürpınar Belediyesi 5 Ayda İlçede Önemli Çalışmalara İmza Attı

Van’ın Gürpınar ilçesinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halkın büyük teveccühü ile Belediye Başkanlığına seçilen Gürpınar Belediyesi Başkanı M. Tahir Ertaş ve Eş Başkan Mukaddes Karakoç, 5 aylık zamanda ilçede önemli çalışmalara imza attı.

Gürpınar Belediyesi 5 Ayda İlçede Önemli Çalışmalara İmza Attı
VAN
Yayınlama: 02.08.2024
A+
A-

Tarihi, kültürel ve eşsiz doğal güzellikleriyle büyüleyen Gürpınar’da vatandaşların daha güzel bir ortamda yaşamaları için kolları sıvayan Eşbaşkanlar, 5 aylık süreçte birçok önemli çalışmayı hayata geçirdi.

Belediye Eşbaşkanları, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda sorunların çözümüne yönelik kapsamlı çalışmalar başlattı.

Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmadan 5 aylık süre içerisinde 612 kilometre stabilize ve reglaj yol çalışması, 11 bin metreküp (720 kamyon) metruk yapı, 32 kilometre kanal açma ve temizleme ile 5 bin metreküp hafriyat kaldırma çalışması yapıldı.

İhtiyaç duyulan yollarda 3 adet yeni köprü inşa eden Gürpınar Belediyesi, mahalle içi cadde ve sokakları da toz ve çamurdan arındırıyor.

Bu çalışmaların yanı sıra park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışması ile çevre düzenlemesi konusunda yoğun mesai harcayan ekipler, meydan ve parklarda yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Eşbaşkanlar Mukaddes Karakoç ve M. Tahir Ertaş, Gürpınar’ın daha güzel bir yaşam alanı haline gelmesi için yürütülen çalışmaların halkın memnuniyetini artırma hedefi taşıdığını belirtti.

Eşbaşkanlar, ilçenin sorunlarını ve vatandaşlardan gelen talepleri karşılamak için program dahilinde çalışmalarının aralıksız süreceğini kaydetti.

Kaynak: BÜLTEN-GÜRPINAR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.