Gelecek Partisi Van İl Başkanlığından Gürpınar Belediye Eş Başkanlarına ziyaret  

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık beraberindeki heyetle, 31 Mart seçimlerinde Gürpınar belediye eş başkanlığına seçilen, Tahir Ertaş ve Mukaddes Karakoç’u Belediye başkanlığı makamında ziyaret etti.

Gelecek Partisi Van İl Başkanlığından Gürpınar Belediye Eş Başkanlarına ziyaret  
VAN
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

İl Başkanı Karabıyık; Gürpınar halkının iradesiyle seçilmiş olan Belediye eş başkanı Tahir Ertaş’ı eş başkan Mukaddes Karakoç’u ve meclis üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.

Gürpınar Belediye eş başkanı Tahir Ertaş ve Mukaddes Karakoç, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Gürpınar ilçe Başkanı Sadık Üçer ve heyetlerine Belediye başkanlığında kendilerine yapmış oldukları bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ertaş ve Karakoç, seçimden hemen sonra özellikle Van büyükşehir belediye başkanına yapılmak istenen antidemokratik uygulamaya karşı çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na ve İl Başkanı Abdurrahman Karabıyık’a teşekkür etti.

Eş başkan Tahir Ertaş, Tek amaçlarının Gürpınarlı vatandaşlara hizmet yapmak olduğunu ve hizmette asla ayırım yapmayacaklarını sözlerine ekledi.

Karabıyık son olarak, hem parti olarak ve hem de şahsi görüşüm olarak kayyumlara karşı olduğumuzu her fırsatta dile getirmiştik ve parti tüzüğümüzde de zaten kayyuma karşı duruşumuz nettir. Kimse halkın oyları ile seçilmiş belediye başkanlarına aba altında sopa göstererek seçmenin iradesine saygısızlık yapmasın. Seçilmiş belediye başkanlarından da tüm vatandaşlara eşit hizmet ve şeffaflık ilkesi bağlamında bu beş yılı tamamlamalarını arzu ediyoruz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN-GÜRPINAR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.