Gazeteci Orhan Aşan VGC başkanlığı için adaylığını açıkladı

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) 30 Temmuz Salı günü olağan genel kurula gidecek, Cemiyet başkanlığı için adaylığını açıklayan Gazeteci Orhan Aşan, meslektaşlarından destek istedi.

Gazeteci Orhan Aşan VGC başkanlığı için adaylığını açıkladı
VAN
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

30 Temmuz Salı günü saat 10.00’da Van TSO’da yapılacak genel kurul, açılış ve yoklama ile başlayacak. Genel kurul, divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek. Faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve ibrasının ardından, yönetim, denetim ve disiplin kurulu seçimi, akabinde dilek ve temennilerin ardından tamamlanmış olacak.

Gelin hep birlikte cemiyetimizi yönetelim”

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için Adaylığı açıklayan tek aday olan Orhan Aşan, şunları söyledi:

“Kıymetli meslektaşlarımız, saygıdeğer cemiyet üyelerimiz, bilindiği üzere 3 yılda bir yapılan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nin (VGC) Olağan Genel Kurulu, bu yıl 30 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecektir. 1998 yılında mesleğin duayen isimleri tarafından kurulan ve bölgenin en fazla üye sayısına sahip gazeteciler cemiyeti olan VGC’nin yönetimine aday olduğumuzu kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyurmak isteriz. Dünyada ve ülkemizde kutsal bir meslek olan gazetecilik mesleği; ne yazık ki sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte dezenformasyona uğramış, dijital çağa ayak uyduramaz hale gelmiştir.

Bizler; yenilikçi, bütüncül bir yönetim anlayışıyla birlikte, dijital dünyaya ayak uyduran ve mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi adına cemiyete aday olduğumuzu ifade etmek isteriz. Ancak bu söylemlerimiz, mesleğimiz adına yapacağımız tüm hizmetler ve çalışmalar cemiyetimizin her bir üyesiyle birlikte hayata geçirerek mümkün olacaktır. Bu nedenle; 30 Temmuz Salı günü Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde saat 10:00’da yapılacak seçime tüm cemiyet üyelerimizi ve meslektaşlarımızı davet ediyoruz. Gelin hep birlikte cemiyetimizi yönetelim ve mesleğimize sahip çıkalım.” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.