Galatasaray Süper Kupa finaline çıkmadı! Takım dönüş yolunda

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yapılacak ve Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçına dakikalar kala Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözü yazılı pankartı, Atatürk posteri ve tişörtüne izin verilmemesi krize neden oldu. Galatasaray yönetimi, futbolculara maçın oynanmayacağını belirtti. Takım dönüş için hazırlanıyor.

Galatasaray Süper Kupa finaline çıkmadı! Takım dönüş yolunda
Yayınlama: 30.12.2023
A+
A-

Suudi Arabistan‘da oynanacak Süper Kupa finali öncesi kriz çıktı. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım otellerinden çıkmadı. Galatasaray yönetimi, futbolculara maçın oynanmayacağını belirtti. Takım dönüş için hazırlanıyor.

GALATASARAY OTELE GERİ DÖNDÜ

Toplantının sona ermesinin ardından stada gidilmesi beklenirken, yeni bir kriz yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınmaya Atatürk baskılı tişörtlerle çıkacağını bildirdi. Ancak Suudi yetkililerden izin çıkmadı. Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi.

HENÜZ STADA GİTMEDİLER

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, görüşmenin yapıldığı otelden farklı otellerde başkanlarından gelecek son kararı bekliyor. Kafilelere henüz stada gitmek için yola çıkmadı.

MAÇA ÇIKMAYABİLİRLER

Galatasaray, kamp yaptığı otele geri döndü. Sarı kırmızılılar, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve kabul edilmezse maça çıkmayacaklar.

Galatasaray Süper Kupa finaline çıkmadı! Takım dönüş yolunda

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.