FETÖ mağduru muhtar: “Terörist başının ateşi bol olsun”

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Programı’nda ilk dersi veren TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz, gençlerimize, evlatlarımıza bilgiyi öğreteceğiz ama hikmeti ve irfanı da unutmayacağız. Diplomalarının yanında hikmet ve irfanı da vermeliyiz” şeklinde konuştu.

FETÖ mağduru muhtar: “Terörist başının ateşi bol olsun”
Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

FETÖ kumpası sonucu yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Akçadağ ilçesi Fatih Mahallesi Muhtarı Eyüp Gönültaş, Fethullah Gülen’in ateşinin bol olması temennisinde bulunarak, Bursa’da FETÖ/PDY davasında yargılanan ve tutuklanan dönemin Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın girişimleri sonucu bazı arkadaşları ile birlikte cezaevine gönderildiklerini söyledi.

2006 yılında ikametinde düzenlenen bir programda misafir ettikleri eski Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın bir sorusuna verdiği cevap sonrası uzun bir süre teknik takibe alındıklarını kaydeden Gönültaş, 2008 yılında ise gözaltına alınarak tutuklandıklarını ifade etti. Cezaevinden çıktıklarında bozulan iş hayatları nedeniyle büyük zorluklar çektiklerini aktaran Gönültaş, örgütün yayın organlarından olan Zaman gazetesine üye olmadıkları için de uzun süre maliyenin kıskacında yüklü miktarda vergi cezaları ile karşıya karşıya kaldıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.