Etkinliğe saatler kala Apple Store kapandı!

Apple, iPhone 15 lansmanı öncesinde çevrimiçi Apple Store’u kapattı. Siteye giren kullanıcılar “Hemen döneceğiz.” mesajıyla karşılaşıyor.

Etkinliğe saatler kala Apple Store kapandı!
Yayınlama: 12.09.2023
A+
A-

Apple, geleneksel olarak büyük bir etkinlikten hemen önce yaptığı gibi, iPhone 15 lansmanı öncesinde çevrimiçi mağazasını kapattı ve yerine “Lütfen daha sonra tekrar deneyin” mesajı koydu.

Apple, insanların iPhone 15’in duyurulmasına 14 saat kala iPhone satın almalarını engellemek ya da sadece etkinlik öncesinde heyecan oluşturmak için olsa gerek, “Hemen döneceğim” afişini astı.

Etkinliğe saatler kala Apple Store kapandı!

APPLE ETKİNLİĞE SAATLER KALA HEYECANI ARTIRMAK İSTİYOR

Posterde “Wonderlust” etkinliğiyle aynı animasyonlu Apple logosu yer alıyor ve sayfadaki tek bağlantı “Etkinliği izleyin” şeklinde.

Bu, şu anda çevrimiçi Apple Store’dan herhangi bir şey satın almanın mümkün olmadığı anlamına geliyor. Ürün sayfalarındaki doğrudan “Satın Al” bağlantıları bile bu kapalı işarete yönlendiriyor.

YENİ İPHONE 15 SERİSİ İLE BİRLİKTE YENİ ÜRÜNLER TANITILACAK

Ancak bu, bugün ilerleyen saatlerde satın alınabilecek herhangi bir yeni ürün olacağı anlamına gelmiyor. Şüphesiz, site lansman etkinliğinden kısa bir süre sonra iPhone 15, Apple Watch Series 9 ve Apple’ın duyurduğu diğer ürünlerle ilgili tüm ayrıntılarla birlikte yeniden açılacaktır.

Yeni Watch kordonları gibi aksesuarların mağaza yeniden açıldığında satışa sunulması mümkündür, ancak bu garanti değildir.

Benzer şekilde, kullanıcılar muhtemelen istedikleri iPhone 15’i yapılandırabilecekler, ancak Apple’ın duyurduğu tarihten önce ön sipariş veremeyecekler. Geleneksel olarak bu tarih lansmanı takip eden Cuma günü olsa da bu yıl daha erken olabileceğine dair söylentiler de var.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.