Erbakan; “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir”

Erbakan; “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir”
VAN
Yayınlama: 16.03.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan Van’da düzenlediği mitingin ardından Van’ın Gürpınar ilçesinde bulunan Hoşap’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Hoşaplılarla bir araya gelen Erbakan onlarla birlikte iftarını açtı. Gürpınar Belediye Başkan adayı Mehmet Toprak ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Mehmet Şahin, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy, Gürpınar Belediye Başkan adayı Mehmet Toprak, Bahçesaray Belediye Başkan adayı Meki Arvas ve çok sayıda partililer katıldı.

İftar öncesi Gürpınar’lılarla konuşan Erbakan;

Yeniden Refah Partimiz üye sayısı itibariyle Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi haline gelmiştir. 500 bine yaklaşan üye sayımız birbirinden değerli başkan adaylarımız hepsi sahadalar ve inşallah bütün bunlar bize 31 Mart seçimlerinin Yeniden Refah partimizin seçimi olacağını açık bir şekilde gösteriyor. Meydanlar, caddeler, sokaklar milletimiz Türkiye’nin her bir köşesinden gelen haberler bunu açık bir şekilde gösteriyor. 31 Mart seçimlerinin yıldızı Yeniden Refah partisi olacak. Gelir gelmez de yapacağımız ilk iş belediyenin kapısına “Rüşvet alanda verende lanetlenmiştir” tabelasını asacağız. Bizim belediyeciliğimizde bir duruş olacak. İsraf, lüks ve şatafat olmayacak” dedi.

“Bizim Belediyeciliğimizde yolsuzluk ve hırsızlık olmayacak”

Ahlaklı belediyecilik anlayışıyla ilerleyecek lerini belirten Erbakan; “Bizim belediyelerimiz de borç ve faiz olmayacak. Bizim belediyeciliğimizde rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık olmayacak. Adam kayırma, çifte standart, faiz torpil, vatandaşı değil yandaşı düşünme bizim belediyeciliğimizde olmayacak” açıklamasını yaptı.

“Haksız Zenginleşmeye Asla Müsaade Etmeyeceğiz “

Her koşulda adaletli olacaklarını belirten Erbakan; “Daha hassas davranacağız. Neden? Çünkü Belediye Bütçesinde kul hakkı var. Kendi cebinden harcarken kul hakkı yok. Belediyede çalışan temizlik işçisinden Belediye başkanına kadar haksız zenginlesmeye asla müsaade etmeyeceğiz. Milletin derdiyle dertlenen faziletli ve ahlaklı belediye başkanları ile milletimizi düçar olduğu bu dertlerden inşallah yeniden Refah partisi olarak biz kurtaracağız” dedi.

Programda kısa bir konuşma yapan Gürpınar Belediye Başkan adayı Mehmet Toprak’ta genel başkanımız başta olmak üzere bizleri burada yanlız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Gürpınar ilçemiz, Hoşap ailemize hoşgeldiniz . Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Program düzenlenen iftar yemeğinin ardından sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.