Elon Musk’ın Erdoğan’la görüşmesine neden oğlunu getirdiği ortaya çıktı

Musk’ın oğlu “AE A-XII”ı veliahtı olarak gördüğü için önemli bulduğu tüm görüşmelere götürdüğü ortaya çıktı.

Elon Musk’ın Erdoğan’la görüşmesine neden oğlunu getirdiği ortaya çıktı
Yayınlama: 18.09.2023
A+
A-

 ABD’nin New York kentinde bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bu kez de Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk’la yaptığı görüşmeyle gündemde. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu için gittiği ABD’de birbiri ardına görüşmeler gerçekleştiren Başkan Erdoğan, Musk ile olan samimi diyaloğuyla dünya gündemine oturdu.

Elon Musk'ın Erdoğan'la görüşmesine neden oğlunu getirdiği ortaya çıktı

New York’taki Türkevi’nde gerçekleşen görüşmeye şarkıcı Grimes’tan olan oğlu “AE A-XII” ile katılan Musk çok konuşuldu. Başkan Erdoğan Musk’a kendi yazdığı “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabının İngilizce versiyonunun yanı sıra Musk’ın çocuğuna da futbol topu hediye etti. Başkan Erdoğan ayrıca, Türkiye’nin uzay programı kapsamında atılan ve atılacak adımlarda SpaceX ile işbirliği imkanlarının doğabileceğini belirterek, Musk’ı İzmir’de düzenlenecek TEKNOFEST’e de davet etti.

X NEDEN GÖRÜŞMEYE GELDİ?

Samimi anlar dünyada gündem olurken Musk’ın görüşmeye neden oğlunu getirdiğinin arkasındaki sır perdesi de aralandı. Geçtiğimiz günlerde Grimes’tan gizli bir çocuğu olduğu daha ortaya çıkan ve çocuklarının sayısı 11’e yükselen Musk’ın oğlu “AE A-XII”ı daha önce de satın aldığı Twitter’ın genel kurul toplantısına götürdüğü ortaya çıktı.

2022 yılında yapılan bir toplantıda, adını şimdilerde X olarak değiştirdiği sosyal medya platformunun toplantısına götüren Musk’ın bu kararının arkasında yatan nedenleri ise çocuklarının annesi Grimes açıklamıştı.

OĞLUNU VELİAHTI OLARAK GÖRÜYOR

2022 yılında verdiği bir röportajda, Musk’ın önemli bulduğu tüm görüşmelere oğlu “AE A-XII”ı götürdüğünü belirten Grimes, Musk’ın bunu “AE A-XII”ı “veliahtı” olarak gördüğü için yaptığını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.