Elite World GO Van’da turizm sektöründe iddialı!

Elite World GO Otel Van’ın Edremit’te hizmete başladı. 32 odası bulunan ve Van Gölü’nün göz alıcı manzarasıyla çevrili Elite World GO Van, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sağlıyor.

Elite World GO Van’da turizm sektöründe iddialı!
VAN
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-

Otellerini Türkiye’nin 7 bölgesine yaymak için çalışmalarını sürdüren Elite World Hotels&Resorts ikinci franchise otelini Van Edremit’te hizmete açtı. Ülke turizminin gelişmesine katkı sunmak için kollarını sıvayan Elite World Hotels&Resorts, bu kapsamda müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Van Gölü’nün göz alıcı manzarasıyla çevrili Elite World GO Van, yeni konseptiyle Van halkına hizmet veriyor. Tüm aşamalarında en kaliteli malzemelerin kullanıldığı Elite World GO Van, yatay mimarisi ile güvenli bir konaklama sağlıyor.

Kültür, turizm ve doğa harikası Van’da açılan Elite World GO Van, müşterilerine konaklama keyfi yaşatırken, öte yandan Van’ın konforlu ve göz alıcı atmosferinde, bölgenin en modern oteli Elite World GO Van Edremit’te yer alan Elite Marin, misafirlerini hem açık büfe kahvaltılarda hem de gruplar için düzenlenen öğlen ve akşam yemeklerinde özenle ağırlıyor.

Elite World GO Van Otel Sahibi Ali Süer ve otel yönetimi ilde görev yapan basın mensubu ve turizmcilerle bir araya geldi.

Basın mensuplarına ve turizmcilere oteli gezdiren Ali Süer, bölgenin turizm kenti olma yönünde adımların atıldığına dikkat çekti.

“SONUNA KADAR KENTİMİZİN YANINDAYIZ”

Süer, “Van, doğunun incisi; tarihi, denizi, doğası, olan bir il ve bu bölgenin başkenti. Bu tesislerle birlikte, bu potansiyelimizi artırarak, önümüzdeki dönemlerde bölgenin turizm kenti olmak yönünde adımlar atılıyor. Bu konuda sayın valimizin yapmış olduğu tarihi restorasyonların büyük etkisi olacak. Bizler de sonuna kadar kentimizin yanındayız. Çünkü bu kentte kazandık, burada yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“600’E YAKIN ÇALIŞANIMIZ VAR”

Süerler Grup olarak Van’da yaptıkları çalışmalara da değinen Süer, şunları söyledi:

“Şuan Süerler bünyesinde 180 odası olan, toplamda 365 yatağı olan turizm tesisleri var. İnşallah bunları arttıracağız. Totalde baktığımızda Süerler Grup bünyesinde çalışan 600’e yakın çalışanımız var. Bu çalışanlarımızın tamamı bu kentin çocukları.  Bu bölgede turizm alanında insanların sayısının artması gerekiyor. Bu kentte bütün sektörlerde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Turizm de Van için çok önemli. Urartulara başkentlik yapmış başka bir il yok. Akdamar Adası olan başka bir il yok. Van Kalesi olan başka bir il yok. İnci Kefali olan başka bir il yok. Bununla beraber tozu silinmemiş çok önemli tarihi eserlerimiz var. Allah, bu tesisi bu kente hayırlı uğurlu etsin. Güzel bir tesis oldu. Van Gölü kıyısında, odaları nezih, kente gelen kaliteli turistlere cevap verecek bir tesis.”

“KONUMU VE İÇİNDEKİ MALZEMESİNİN KALİTESİ İLE KENTE RENK VE KALİTE KATMIŞ”

TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe de, “Konumu ve içindeki malzemesinin kalitesi ile kente renk ve kalite katmış. Biz de sektör olarak Süerler ailesine teşekkür ediyoruz. Böyle kaliteli birkaç tesisimiz olursa, memleket sektör adına çok güzel işler yapacak” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.