Edremit’te bayram öncesi denetim

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede gıda ve diğer ihtiyaç ürünlerine yönelik hijyen ve son kullanma tarihlerinin denetimini yaptı.

Edremit’te bayram öncesi denetim
VAN
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Kurban bayramına sayılı günler kala, Edremit Belediyesi ilçede bulunan işletme ve toplu satış yerlerinde denetim yaptı. Belediye zabıta ekipleri,  iş yeri ruhsatını ve burada çalışanların kişisel hijyenleri, iş yerindeki satış sırasında kullanılan ekipmanları denetledi.

Belediye gıda mühendisinin de katıldığı denetimlerde genel hijyen düzeni, eldiven ve bone kullanımı, ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi. Pastane, fırın, kasap ve market gibi iş yerlerini denetleyen ekipler, kontrol sırasında tarihi geçmiş ürünlere imha etmek üzere el koydu.

Kurban kesim yerleri de belirlendi

Belediye Zabıta Müdürlüğü, diğer taraftan ilçedeki kurban kesim yerlerini de belirledi. Belirlenen noktalara bilgilendirme afişi asan ekipler, bu yerler dışında kesimin yapılmaması yönünde duyuru yaptı. Kurman kesim yerleri ise şu şekilde belirlendi; Esentepe Mahallesi Yunus Emre İlkokulu karşısı, Erenkent Mahallesi 3.Etap son durak, Erenkent Mahallesi 10.Etap Camii yanı,  Erenkent Mahallesi 14.Etap Çetiner Market yanı,  Erdemkent Mahallesi Erdemkent İlkokulu karşısı, Kavurma Mahallesi Memursen TOKİ.

Kaynak: BÜLTEN-EDREMİT BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.