Edremit Belediyesi de bir çok personelin işine son verdi

Van’da Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesinin ardından Edremit Belediyesi de bünyesinde çalışan bazı personellerinin işine son verdi. Edremit Belediyesi tarafından son 6 ay içerisinde işe alındığı...

Edremit Belediyesi de bir çok personelin işine son verdi
VAN
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-

Van’da Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesinin ardından Edremit Belediyesi de bünyesinde çalışan bazı personellerinin işine son verdi.
Edremit Belediyesi tarafından son 6 ay içerisinde işe alındığı belirlenen bazı personellerin iş akitlerine son verildi. Belediye tarafından işçilere işlerine son verildiğine dair mesaj gönderildi. Gönderilen mesajda; “Sayın çalışanımız, son dönemde şirketimizde işe alınan ihtiyaç fazlası çalışanların mali külfeti, şirketimiz bünyesinde çalışan işçilerimizin tamamının maaşını ödeyemez duruma getirmiştir. Belediye kanununun 49. maddesinde belirtilen oranların çok üzerinde giderlerimizin olduğu tespit edilmiştir. Bu ve diğer bazı hususlar nazara alınıp üzülerek iş akdinize son verilmiştir. İlgili gerekçeler bir bütün olarak tarafınıza yapılacak tebligat ile bildirilecektir. Bugüne kadarki emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz. Van Edremit Belediyesi Personel A.Ş.” ifadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.