Diyarbakır Valisi Zorluoğlu’ndan Narin Güran’ın ölümü ile ilgili ilk açıklama

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu’ndan Narin Güran’ın ölümü ile ilgili ilk açıklama
Yayınlama: 08.09.2024
A+
A-

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Pazar günü Diyarbakır Jandarma il Komutanlığından 1 Jandarma Arama Kurtarma Timi, 2 Sualtı Kurtarma Timi, 2 Jandarma Özel Harekat Timi, 2 Komando Timi ve diğer timlerle Eğertutmaz deresinde yapılan aramada kayıp çocuk Narin Güran en son görüldüğünde bulunan şahsi kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette sabah saat 08.45 sularında maalesef ölü olarak bulunmuştur.

İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, burada çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır.

Daha önce aranan tüm bölgelerin yeniden aranması çalışmamız kapsamında Eğertutmaz deresinin bu bölgesi yeniden aranmış ve Uzman Jandarma JAK ve JÖH ekiplerimizce kayıp kızımızın cenazesine ulaşılmıştır.

Kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz, başımız sağ olsun.

Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcımızın gizlilik kararı vardır. Gelişmelerden ihtiyaç duydukça basın ve kamuoyu bilgilendirilecektir.”

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.