Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın: Lütfü Savaş’ı kabullenemiyorum

Lütfü Savaş’ın yeniden Hatay’dan aday gösterilmesi tepkiyle karşılandı. Depremde kızını kaybeden oyuncu Orhan Aydın da Lütfü Savaş’ın adaylığını kabullenemediğini belirterek, “Evlerine fatura gönderilen Hatay halkı mı oy verecek” dedi.

Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın: Lütfü Savaş’ı kabullenemiyorum
Yayınlama: 17.01.2024
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Hatay’da Lütfü Savaş ile devam etmesi parti içinde kaos oluşturdu. CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı 5 isim, Lütfü Savaş’ın aday gösterilmesine basın bildirisi ile tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da Lütfü Savaş’ı yeniden aday gösterdi. Özel’in kararı partide ve CHP seçmenlerinde tepkiyle karşılandı. CHP’den aday adayı 5 isim de karara basın bildirisiyle tepki gösterdi.

“LÜTFÜ SAVAŞ’I KABULLENEMİYORUM”

Depremde kızını kaybeden oyuncu Orhan Aydın da Lütfü Savaş kararını eleştirdi. Aydın, “Hiçbir yerde, organizasyonda bile adı olmayan bir belediye başkanının CHP tarafından tekrar aday gösterilmesini asla kabul edemiyorum, kabullenemiyorum” dedi.

Aydın ayrıca, “Belediye nerede? Evlerine su faturaları gönderilen Hatay halkı mı belediyeye oy verecek?” diye tepki gösterdi.

Kaynak: Haber7

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.