Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üzüntümüzün tarifi yok”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da 19 gün önce kaybolan ve bu sabah cansız bedenine ulaşılan Narin Güran ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üzüntümüzün tarifi yok”
Yayınlama: 08.09.2024
A+
A-

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Narin’i katledenlerin en ağır cezayı almaları için adli, sürecin bizzat takipçisi olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok. Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.