Büyükşehir Belediyesi’nden Seyyar Satıcı ve Kaldırım İşgali Denetimi

Van Büyükşehir Belediyesi zabıta daire başkanlığı ekipleri, ana arterlerde seyyar satıcı ve kaldırım işgali denetimi yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nden Seyyar Satıcı ve Kaldırım İşgali Denetimi
VAN
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire başkanlığına bağlı ekipler, kent genelinde seyyar satıcılık yapanlar ve kaldırım işgaline karşı denetimlerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlardan  gelen şikâyetleri de değerlendiren zabıta ekipleri, seyyar satıcılar ve yaya yolunu işgal edenleri önce uyardı. Uyarılara aldırış etmeyenlerin ürünlerine ise el konuldu.

50 zabıtadan oluşan kalabalık bir ekiple denetim yaptıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Cahit Turan, denetimlerin yoğun bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Zabıta Daire Başkanı Turan, “Eşbaşkanlarımızın talimatları doğrultusunda koordinasyon halinde yaptığımız çalışmalarla halk sağlığını tehdit eden, görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan seyyar satıcılar ve kaldırım işgaline karşı denetim yaptık. Bu noktada halkımızdan gelen şikâyetleri değerlendiriyoruz. Ekiplerimiz 7/24 alandadırlar. Sadece kaldırım işgali ve seyyar satıcı değil her alanda denetimlerimiz devam edecek.” Dedi.

Kent genelinde ana arterleri işgal ederek yaya ve araç trafiğini engelleyenler ile ilgili denetimler artarak sürecek.

Kaynak: BÜLTEN- VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.