Başkan Tanış’tan Norduz mahallelerine ziyaret

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, İlçe Kaymakamı Yasin Erdem ile birlikte Nordoz Bölgesine bir dizi ziyarette bulundu. Kırkgeçit Mahallesi’nde Aile Sağlık Merkezi, Aile Destek Merkezi, Kırkgeçit...

Başkan Tanış’tan Norduz mahallelerine ziyaret
VAN
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, İlçe Kaymakamı Yasin Erdem ile birlikte Nordoz Bölgesine bir dizi ziyarette bulundu.


Kırkgeçit Mahallesi’nde Aile Sağlık Merkezi, Aile Destek Merkezi, Kırkgeçit Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ile Kırkgeçit Jandarma Karakolunu ziyaret eden Başkan Tanış ve Kaymakam Erdem daha sonra Kapçık Mahallesi’nde bulunan kömür ocağı işletmesinde incelemelerde bulunarak çalışanlara kolaylıklar diledi.


Topçudeğirmeni Mahallesi’nde Jandarma Karakolunda görev yapan güvenlik personellerini de ziyaret eden Başkan Hayrullah Tanış ve Kaymakam Yasin Erdem burada mahalle sakinleri ve Bükeç Mezrasındaki öğrencilerle bir araya geldi.


Ziyaretleri sırasında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tanış ve Kaymakam Erdem son olarak Yalınca Jandarma Karakolunu ve Yalınca Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Ziyarete İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burak Ören ve Meclis Üyesi Salih Cengiz de eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.