Başkan Pekmezci MHP Lideri Bahçeli ile bir araya geldi

Başkan Pekmezci MHP Lideri Bahçeli ile bir araya geldi
Yayınlama: 25.08.2023
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği Ankara’da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Başkan Hükmü Pekmezci, ziyarette Bayburt’un konuşulduğunu, Bayburt’ta yapımı tamamlanan ve planlanan projeler hakkında Genel Başkan Bahçeli’ye bilgi verdiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise ziyarette Bayburt’u yakinen takip ettiğini, Bayburt’ta belediyenin verdiği sözleri yerine getirdiğinden dolayı duyduğu memnuniyeti Başkan Pekmezci’ye ilettiği öğrenildi.

Buradaki ziyaretlerin ardından Başkan Pekmezci ve Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli sırasıyla, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur’a, Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş’a, içişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dr. Selim Akkoç ve Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Ağbal’a, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne yeni atanan İbrahim Taşyapan’a ziyaret gerçekleştirerek, ardından Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş ile bir araya geldiler. Ateş ile bir süre görüşen Başkan Pekmezci, Milletvekili Ateş ve Başkan Yardımcısı Türkmenli ile TOKİ Başkan Yardımcıları Orhan Yüce ve Dursun Baştürk’e ziyaret gerçekleştirdiler. Daha sonra MHP Genel Merkezi’ne geçen ve ziyaretlerine devam eden Başkan Pekmezci ve Başkan Yardımcısı Türkmenli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a, MHP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’a ziyarette bulundular.

Başkan Pekmezci MHP Lideri Bahçeli ile bir araya geldi

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.