Başkan Alıcık: “15 Temmuz’da darbe teşebbüsü milli ruhla yerle bir edilmiştir”

Başkan Alıcık: “15 Temmuz’da darbe teşebbüsü milli ruhla yerle bir edilmiştir”
Yayınlama: 14.07.2023
A+
A-

MHP Aydın İl başkanı Haluk Alıcık ’15 Temmuz Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajda, “15 Temmuz; Şehadete inanmış, ölüme kafa tutmuş, esaret altında yaşamaktansa kendini feda etmeye hazır kahraman millet evlatlarının, paralı cellatlara hayatı zehir ettiği gündür” dedi.

15 Temmuz’un üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen halen sis bulutlarının henüz dağılmadığını ancak, bu aziz vatan ve millet üzerinde kirli oyunları olanları asla kötü emellerine ulaşamayacağını belirten MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Fetihlerimizin intikamını, zaferlerimizin rövanşını almak için kuyruğa giren Türk düşmanlarının hiç boş durmadığı, ya doğrudan ya da devşirdikleri hainlerle rehavetimizi kollayıp müsait bir ortam yokladıkların farkında olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, başkentte, Ankara’nın göbeğinde, haine, zalime, katile meydan okumuştur. Bugün, 15 Temmuz’un sis bulutu henüz dağılmamıştır. Çünkü ihanet ve işgal planlarının merkez üssü hala aktiftir. Milli ömre kast etmek için pusuya yatan cinayet şebekelerini doğduklarına doğacaklarına bin pişman etmek için, kardeşçe yaşamalı, birbirimize saygı duyup hoşgörü ve uzlaşmayı her daim canlı tutmalıyız. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bunu bilecek ve hatırımızdan çıkarmayacağız” dedi.

O kanlı gecede yaşananların tekerrür etmemesi için daima uyanık ve milli birlik içinde olunması gerektiğine belirten Başkan Haluk Alıcık açıklamasının devamında, “Yeni 15 Temmuzların olmaması için Allah’tan niyazım kahraman ve gazi Türk milletinin birlik ve beraberliğinin asla bozulmamasıdır. Gidecek başka yerimiz yoktur. Sığınacak başka yurdumuz yoktur. Altında toplanacağımız başka ay yıldızlı bayrağımız da yoktur. Ne yapacaksak burada, Türk Milletinin son yurdunda, birlikte yapacağız, birlikte başaracağız. Alemde şer bitmezse, herkes duysun ki, Oğuz neslinde er tükenmez, tükenmeyecektir. 15 Temmuz 2016’da asrın yüzüne kahramanlık ve fedakarlık mesajını kanlarıyla, canlarıyla haykıran, içinden geçtiğimiz dönemde terörle mücadele esnasında kara toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yad ediyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.