Başkan Adayı Toprak ‘1500 kişi istihdam edilecek’

Yeniden Refah Partisi Gürpınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Toprak 31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmasına tüm hızıyla devam ederek, Gürpınar’da doğrudan 1500 kişi istihdam...

Başkan Adayı Toprak ‘1500 kişi istihdam edilecek’
VAN
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Gürpınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Toprak 31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmasına tüm hızıyla devam ederek, Gürpınar’da doğrudan 1500 kişi istihdam edileceklerini söyledi.

Toprak, seçim çalışması çerçevesinde Gürpınar’ın Yolaşan mahallesinde halkla bir araya geldi. Ev ev dolaşıp halka bir araya gelen Toprak, halkın talep, istek ve şikâyetleri dinleyip projelerini anlattı. Durmadan yorulmadan çalışmalara devam edeceklerini belirten Toprak, Toprak seçilmesi dâhilinde ilçeye kazandıracağı Aşevi ve Tekstil projelerini açıkladı. Halkla bir araya gelen burada yaptığı açıklamasında; “Sosyal belediyecilik anlayışı ile fiziki hizmetlerin yanı sıra sosyal hizmetleri de sağlayacağız. Bu kapsamda Gürpınar merkezi ve Hoşap Mahallesinde 300 metre kare alan üzerine kurulu iki tane Aşevi yapacağız. Aşevimiz ile yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlarımız için evlere sıcak yemek servisi yapacağız. Hiç bir Gürpınarlı yatağa aç girmesin diye çalışacak, Gürpınar’a Yeniden Refah’ı getireceğiz” dedi.

“Gürpınarlı Gençleri Batı İllerinde Asgari Ücrete Mahkûm Etmeyeceğiz”

İstihdama yönelik projesi hakkında da bilgi veren Toprak; “Büyük üretim ve ihracat kapasitesine sahip Gürpınar ilçe merkezine ve Hoşap mahallesine firmaları 6. bölge teşviklerinden yararlandırarak 5’er dekar alan üzerine kurulacak iki adet tekstil kurulacak. Her bir tekstilde 1500 Kişi doğrudan istihdam edilecek. İlçemizin gelişimine önemli katlılar sunacak, Yeniden Refah’ı sağlayacağız. Gürpınarlı gençleri batı illerinde asgari ücrete mahkûm etmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: ŞİLAN HACIYUSUFOĞULLARI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.