Bakan Bayraktar Van Valiliği’ni ziyaret etti

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Van Valiliği'ni ziyaret etti. Van Ferit Melen Havalimanı'nda Vali Ozan Balcı,...

Bakan Bayraktar Van Valiliği’ni ziyaret etti
VAN
Yayınlama: 18.08.2023
A+
A-

 

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Van Valiliği’ni ziyaret etti.


Van Ferit Melen Havalimanı’nda Vali Ozan Balcı, ve il protokolü tarafından karşılanan Bakan Bayraktar, Van Valiliği’ni ziyaret etti.


Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Bayraktar’a Vali Ozan Balcı’nın yanı sıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, AK Parti İl Başkanı Emre Güray, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Duran eşlik etti.


Van’da yapımı devam eden yatırımlar ile ilgili Vali Ozan Balcı’dan bilgi alan Bakan Bayraktar daha sonra esnafı ziyaret etti

 

Kaynak: NECDET TAM

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.