Bahçeli’den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli’den önemli açıklamalar
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

Değerli vekil arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, basınımızın değerli temsilcileri bu kutlu çatı altında yeni yasama yılına yüreklerimizin toplu vuruşu ile giriyoruz.

Hepinizi en kalbi duygularımla, hürmetle selamlıyorum.

1 Ekim’de başlayan yeni yasama yılının milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, milli mücadele kahramanlarına, ebediyete intikal etmiş vekillere ve aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

“KİM ŞÜPHEYE DÜŞÜYORSA Bİ KARANLIK İÇİNDEDİR”

Gazi Meclis’imizi kim yok sayıyorsa, adını anarken kim şüpheye düşüyorsa bir karanlık içindedir. Ne cumhuriyetimizi anlamaları ne de meclisi saygı ile anmaları mümkündür. Cumhuriyet’in temeli TBMM’de atılmıştır. Kurtuluş savaşında Türk milleti zulüm karşısında tek ses olmasını bildi. Şafağı sökmeyen, felaketlerin birbirini kovaladığı nice senelere göğüs gerilmişti. Vatanımız kundaklanmış, milletimiz kuşatılmıştı. Serv ile bugünkü Türkiye’nin dörtte birine sıkıştırılmış, kısıtlanmış vatan toprakları yağmalanmış, milli ordudan yoksun, sömürgeleşmiş sözde ülke milletimize reva görülmüştü. 

Gazi Meclis’in bu yasama yılında tarihi bir dönüm noktasına şahit olacağız. Milli bir gururun 85 milyon Türk vatandaşıyla ortaklaşa paylaşacağız. Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü 26 gün sonra kutlayacağız. 

Türkiye bizim yeryüzü cennetimizdir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.