Aziz Yıldırım’ın hedefi şampiyonluk!

Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında başkan adaylığı, teknik direktör Jose Mourinho ve diğer konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım’ın hedefi şampiyonluk!
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-

Yıldırım, 6 sene önce ‘Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu’ dediler. Şimdi de ‘Aziz Yıldırım gelsin, Türk futbolunu kurtarsın’ diyorlar. Bu hafta Galatasaray derbisini kazanacağız ve yeni süreç başlayacak” dedi.

Aziz Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları: 

6 sene önce ‘Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu’ dediler. Şimdi de ‘Aziz Yıldırım gelsin, Türk futbolunu kurtarsın’ diyorlar. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Ama benimle kavga ederlerse, o zaman ederim… İşleri tıkırına koydum, keyfim de yerinde. Neden aday oldum? Fenerbahçe’de sıkıntılar var. Arkadaşlara aday olmalarını söyledik ama ben varken olmayacaklarını söylediler. Mecbur kaldım. 20 sene başkanlık yaptım, zor günlerde 6 şampiyonluk yaşadık. Para konuşmadık. Bu hafta Galatasaray derbisini kazanacağız ve yeni süreç başlayacak. Mevcut başkan, ‘Ben Fenerbahçe Başkanı olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar’ dedi. Bunu hepimiz duyduk. Bizi kim şampiyon yapmak istemiyor? Açık konuşmak lazım. Kim? Alttan söylemeyeceksin, yukarıdan söyleyeceksin. Alttan olmaz! Ben kimsenin adamı değilim. Ben Fenerbahçe’nin adamıyım.

MOURİNHO İLE İKİ SAAT KONUŞTUK

Jose Mourinho ile iki saat konuştuk. Konuşmaları sürdürmek için arkadaşları menajerleri ile devam edecek. Biz ne para, ne transfer konuştuk. Konyaspor maçını izlediğini söyledi. Eğer onlar da Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa gelsinler beraberce imzayı atalım. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho’nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum.

BİZ FETÖ İLE MÜCADELE ETTİK

Galatasaray’ın saha dışında çok güçlü olduğunu nerede söyledim? Benim olduğum dönemde Galatasaray hikayeydi. Biz FETÖ ile mücadele ettik. Onlarla mücadele etmekten, başka şey ile mücadele edemedik.

HEDEFİM ŞAMPİYONLUK

Benim hedefim Türkiye’de şampiyonluk. Ne Şampiyonlar Ligi kardeşim! İnsanlara hayal satmayacağız. Benim hedefim ilk önce Türkiye’de şampiyonluk. Sonrasına bakarız.

ALİ KOÇ’LA SORUNUM YOK

Benim Ali Koç’la herhangi bir sorunum yok. İcraatları ile sorunum var.

 

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.