Aziz Yıldırım adaylıktan çekiliyor mu?

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün genel kurulunda yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım adaylıktan çekiliyor mu?
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-

Aziz Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları:

“Divan başkanlığı seçiminin nasıl oldu bittiye getirildiğini hepiniz gördünüz. Kürsüye giderek bu yanlışa bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım bir sükunet ortamı oluşturmaktı. Ali Bey’e yöneldim, elini sıktım. Divan’ın tavrının kavgaya yol açacağını söyledim. Ali Bey, ‘Gerekirse kavga edelim’ dedi.”

“Fenerbahçe holdinglerin takımı mı, halkın takımı mı? Yarın genel kurul üyeleri buna karar verecek. Jose Mourinho üzerinden fayda sağlamak yanlıştır. Mourinho, Fenerbahçe’nin teknik direktörüdür. Onu tartışmaya açmamak lazım.”

“Bütün delegelerimizi yarın stadyuma bekliyorum. Ben de sabah erken saatlerden itibaren orada olacağım ve seçim bitene kadar da oradan ayrılmayacağım.”

“Ben orada kalsaydım kavga çıkacaktı. Olaylar büyüyecekti. Ben kimseden korkmam. Korkaklar her gün, cesurlar bir kez ölür. Biz bir kez öleceğiz. Biz kimlerle kavgalar etmişiz. Ben kaçmam. Ben ayrılmasaydım Fenerbahçe’ye zarar olacaktı.”

“Divan’a gidip 50 milyon Dolar teminat mektubu verecektim. Şampiyon olamazsak o parayı Fenerbahçe’ye hibe edecektim. Divan’da bunu açıklayacaktım ama olmadı.”

“Adaylıktan çekilmeyeceğim”

“Adaylıktan çekilmeyeceğim. Çekilmek falan yok. Yarın sabah statta olacağım ve seçim bitene kadar da orada oturacağım. “Ben orada kalsaydım kavga çıkacaktı. Olaylar büyüyecekti. Ben kimseden korkmam. Korkaklar her gün, cesurlar bir kez ölür. Biz bir kez öleceğiz. Biz kimlerle kavgalar etmişiz. Ben kaçmam. Ben ayrılmasaydım Fenerbahçe’ye zarar olacaktı.”

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.